Spletno Oglaševanje
Digitalni Marketing

KAJ VAM LAHKO PONUDIMO

Investicija v digitalno oglaševanje povzdigne blagovno znamko v novo dobo komunikacije. Trdno stojimo za našo kombinacijo strokovnega znanja, tehnologije in storitve, ki nas uvršča med zaupanja vredne komunikacijske partnerje najuspešnejših in ambicioznih podjetij v EU.

Naše delo omogoča, poenostavlja in dosega odlične rezultate in cilje poslovnih partnerjev. Več kot dve desetletji smo med najboljšimi v korporativnih digitalnih komunikacijah. Sčasoma smo pridobili globoko sektorsko znanje, vlagali v vodilne tehnologije in testiranja ter vzpostavili trajne odnose med mnogimi organizacijami v Sloveniji in tudi po svetu.

Ko postaja digitalna komunikacija vse bolj kompleksna in kritična, se vse več podjetij obrača k nam: danes smo zaupanja vreden partner za digitalni marketing za več vodilnih podjetij.

 

GOOGLE OGLAŠEVANJE

Z oglaševanjem v okolju Google lahko nove stranke dosežete praktično takoj saj se vaši oglasi pričnejo prikazovati v parih minutah in to prav tam kjer se nahajajo vaši kupci ali nove stranke. Z Google Ads oglaševanjem lahko vaše število spletnih uporabnikov najmanj potrojite!

 

META OGLAŠEVANJE | Facebook in Instagram

Facebook in Instagram sta lahko vaša glavna prodajna kanala ali pa le vreča brez dna, ki ne prinaša rezultatov. Izkoristite izjemno moč družbenih omrežij in se odločite za Facebook oglaševanje, ki vključuje tudi oglaševanje na Instagramu. Dosezite ključne kupce, utrdite svoj položaj na trgu in opravite s konkurenco.

 

Katere so torej vaše prioritete?

  • Da povzdignete svojo blagovno znamko? 
  • Da povečate razpoznavnost in prodajo?
  • Da pridobite nove kupce in stranke?
  • Da dokažete vrednost in odgovornosti vašega podjetja?

 

Združujemo vse, kar potrebujete za doseganje vaših ciljev, na način, ki najbolje deluje za vas.

 

Kredibilnost preverite na povezavi s klikom TUKAJ!

 

STOPITE V KONTAKT Z NAMI

Tel.: 041 512 565
Mail: info@ultimoimperio.com


logo skype


 
 

KREATIVNI DESIGN IN KONCEPT

Smo oblikovalci, tekstopisci, ilustratorji in animatorji, video in glasbeni ustvarjalci, fotografi, izumitelji, misleci, strategi, in problem reševalci. Skupaj ustvarjamo nagrajene izkušnje, ki odmevajo z milijoni ljudi po vsem svetu. In z vrhunskimi kompetencami in tehnologijami, bomo zagotovili, da bodo vaše digitalne nepremičnine original, ažurne, in veselje za interakcijo s poslovnimi partnerji in potrošniki.
 
 
 
 

SPLETNO OGLAŠEVANJE

Identificiramo, analiziramo, razumemo in dosežem pravo občinstvo ob pravem času z uporabo strategij večpredstavnostnega kanala po meri. 
 
 
 
 
 

STRATEGIJA

Neverjetne digitalne izkušnje imajo skupno eno stvar: jasen namen. Toda določitev vaše usmeritve in oblikovanje uspešne strategije zahteva resnično razumevanje ciljev in izzivov.

 

 

 

 

 
 

DRUŽBENA OMREŽJA

Z raziskavami uporabnikov, spremljanjem trendov in analizo vsebine brez težav povezujemo družbena prizadevanja z tržno strategijo in našim pristopom Povezane vsebine. Ustvarjamo in izboljšujemo pozorne vsebine, ki pričakujejo pomembne mikro-analize.
 
 
 
 

POROČANJE IN ANALITIKA

Pregledujemo zanesljivost in celovitost vaših podatkov. Ugotovili smo, da boti lahko opravijo do tretjine prometa, čiščenje teh podatkov pa povzroči nekaj, na kar se lahko zanesete, da boste sprejeli boljše odločitve.
 
 
 
 

VSEBINA

Briljantna vsebina presega pametne naslove - ločuje uspešne blagovne znamke in podjetja od vrstnikov. To je umetnost in znanost graditi zaupanje, zvestobo in zavest z ljudmi, ki so najbolj pomembni. Skupaj razvijamo dolgoročno strategijo vsebine, da spodbudimo pogovor, spodbudimo konverzijo in prikažemo prepoznavnost vaše vsebine - in vašega podjetja.
 
 
 

Certificirani Google oglaševalec: ULTIMO IMPERIO - Vladimir Lazarevski s.p.

 

  EASA logo anniversary blue 768x273