Blog

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Črni petek in kibernetski ponedeljekPreglejte poročilo o iskalnih izrazih, da boste bolje razumeli, kako uspešne so vaše vrste ujemanja.

Izboljšajte ali razširite svoj doseg z vrstami ujemanja ključnih besed.

Uporabite vrste ujemanja ključnih besed, da zožite ali razširite svoj doseg in dosežete svoje oglaševalske cilje.


Kaj so vrste ujemanja ključnih besed?

Vrste ujemanja ključnih besed narekujejo, kako tesno se morajo vaše ključne besede ujemati z uporabnikovim iskanjem, da bo vaš oglas upoštevan na dražbi oglasov.

Kako uporabljati vrste ujemanja

Za vsako ključno besedo na seznamu lahko izberete vrsto ujemanja. Odvisno od vaših ciljev boste morda želeli uporabiti kombinacijo vrst ujemanja, da prilagodite svoj doseg. Recimo, da ste podjetje za urejanje okolice in uporabljate ključno besedo "storitev košnje trave":

Natančno ujemanje vam omogoča največji nadzor nad tem, kdo vidi vaš oglas, vendar ima najmanjši doseg. Z natančnim ujemanjem bi se vaš oglas prikazal le pri iskanju "storitev košnje trave".

Frazno ujemanje zagotavlja, da je pomen vaše ključne besede prisoten, hkrati pa vam omogoča, da dosežete več potencialnih strank kot natančno ujemanje. S fraznim ujemanjem bi se lahko vaš oglas prikazal pri iskanjih, kot je "storitev košnje trate v moji bližini" ali "najem podjetja za košnjo trate".

Široko ujemanje nudi največ možnosti za prikaz vašega oglasa, vendar lahko najhitreje porabi vaš proračun. Tu se lahko vaš oglas prikaže pri iskanjih, povezanih z vašo ključno besedo, kot je »cena prezračevanja trate«.

Vrste ujemanja lahko spremenite na zavihku Ključne besede v svojem računu ali uporabite zapise pri dodajanju ključnih besed: [storitev košnje trate] za natančno ujemanje, »storitev košnje trate« za frazno ujemanje in brez oblikovanja za široko ujemanje.


Ste pripravljeni ukrepati?

Preglejte poročilo o iskalnih izrazih, da boste bolje razumeli, kako uspešne so vaše vrste ujemanja. Tako kot negativne ključne besede vam lahko natančno ujemanje in frazno ujemanje pomagata izboljšati, katera iskanja sprožijo vaše oglase, tako da lahko učinkoviteje porabite svoj proračun.

 

Vam je ta članek pomagal pri pregledu in optimizaciji KWS? Ocenite ga in priporočajte prijateljem!

Hvala.


Potrebujete spletno oglaševanje ali pomoč?

Kontaktirajte me in mi zaupajte vaše želje ali težave pri spletnem oglaševanju.

icon mail  ads@googlemarketing.si

icon mail  info@ultimoimperio.com

Telefonski kontakt  041 512 565Kontaktirajte nas preko Skype aplikacije:

logo skype


 

info

Articles View Hits
1540493