Blog

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Kombinacija podatkov in najsodobnejše tehnologije za uspešno ciljanje spletnih kupcev.

Pod »Performance marketing« pojmujemo kombinacijo spletnih aktivnosti, ki so največkrat usmerjene v prodajne (konverzijske) rezultate. Gre za napredno obliko spletnega marketinga, ki poskuša nagovarjati kupca v vseh fazah nakupa – zbuditi zavedanje, nagovoriti interes in zaključiti spletno konverzijo. Temu primerne so tudi aktivnosti. Poleg spletnega oglaševanja pogostokrat vključujejo še pripravo namenskih spletnih strani, e-mail marketing, plačljivi digitalni PR itd.

Performance marketing vam bo pomagal doseči vaše kupce v kritičnih trenutkih nakupa in to v realnem času, z merljivi rezultati. Naj bo vaš cilj izgradnja novih kupcev ali nagovarjanje že obstoječih – pomagali vam bomo doseči vaše cilje tako doma kot tudi v tujini.

 

CILJANJE PRAVIH KUPCEV

Kombiniranje najbolj učinkovitih spletnih kanalov vam bo omogočilo dostop do novih kupcev. Tehnologija in baze podatkov namreč omogočajo, da ciljate samo tiste osebe, ki so vaši najverjetnejši kupci in na ta način optimizirate učinek oglaševanja.


OPTIMALEN REZULTAT ZA VAŠ PRORAČUN

Analitična orodja omogočajo zelo natančno pripisovanje rezultatov vsem spletnim kanalom. Tako boste lahko v realnem času razporedili proračun tja, kjer bo največji prodajni učinek in s tem dosegli maksimalen ROI.


MERLJIVOST IN TRANSPARENTNOST

Vse aktivnosti v Performance marketingu so merljive v realnem času, poraba vašega proračuna pa povsem transparentna. Skozi rezultate boste lahko sprejemali odločitve, ki bodo poslovno najboljše za vaše podjetje.

 Stopite v kontakt z nami:


icon mail  info@ultimoimperio.comKontaktirajte nas preko Skype aplikacije

logo skype

info

Articles View Hits
1540493