Domov

Vaš partner
za digitalni 
marketing

Naše delo omogoča, poenostavlja
in osvaja odlične rezultate ter cilje poslovnih partnerjev.
Več kot dve desetletji smo med najboljšimi v korporativnih digitalnih komunikacijah. Pridobili smo globoko sektorsko znanje, vlagali v vodilne tehnologije in testiranja ter vzpostavili trajne odnose med mnogimi organizacijami v Sloveniji in po svetu.

 

  
 
 

We Scale
Your Business

ULTIMO IMPERIO
is an international digital marketing agency
Our ability to move digital marketing boundaries and challenge the status quo lies in a deep understanding of the behavior of digital users and in providing an effective and measurable approach to digital marketing for our customers. We are focused on measuring, analyzing and optimizing - to reach the best results!


  
 
 

Pridruži se najboljšim na spletu! To je tvoja priložnost, da skupaj rastemo, se razvijamo in postanemo najboljša različica samih sebe. Če ti to zveni prepričljivo in si nekdo, ki želi s svojim delom ustvarjati spremembe, se nam oglasi. Veseli bomo tvojega sporočila!

Trenutno ni
razpisanih prostih delovnih mest

 

 

Zaposlitev | Job

WE SCALE YOUR BUSINESS
Digital Marketing & Design

Stay Tuned

Naročite se tudi na naše glasilo, da boste prejemali najnovejše novice, obvestila ali posebne ponudbe. Brez neželene pošte, samo pomembne informacije o naših izdelkih in storitvah.

info

Articles View Hits
1540493